Sunday, 18 November 2012

Gambar Kekejaman Israel Pada Kanak-Kanak Palestin

10:04


Assalamualaikum
Hari semakin hari, Zionist , yahudi laknatullah terus menzalimi rakyat palestin, dan dalam senyap menjadi penyerang hendap kepada negara-negara islam yang lain. Memang jarak memisahkan kita dengan palestin terutama di kawasan gaza. Allahuakbar!!!Menitis air mata melihat wajah wanita dan anak kecil yang mati syahid. Mereka adalah penghuni Syurga ALLAH!! Doakan untuk saudara ISLAM kita di GHAZA. Dapat kita lihat yahudi nie sanggup membunuh kanak-kanak dan wanita. Sedangkan mereka kaum yang lemah dan tanpa sebab mereka perlu membunuhnya.Sungguh hiba acik menonton video dan gambar-gambar di facebook mahupon di google.. :(

SABDA NABI "Seorang Muslim itu adalah bersaudara dengan Muslim yang lain. Dia tidak boleh menganiayanya dan tidak boleh menyerahkannya (kepada musuhnya)."

Nabi SAW bersabda yang bermaksud:

"Barangsiapa yang tidak mengambil tahu hal orang Islam yang lain, maka bukan dari kalangan KAMI" dan ingatlah selalu akan tempat kembali bagi mereka yang zalim"

Marilah kita mendoakan saudara kita di gaza,palestin
Doa Adalah Senjata Umat Islam

Ya Allah, Engkau Berikanlah Kekuatan Kepada Perjuang² Saudara Kami Di Bumi PALESTIN, Berikanlah Kemenangan Kepada Saudara Kami Di PALESTIN Untuk Menentang ZIONIS LAKNATULLAH, Ya Allah..Engkau Hancurkanlah BUMI ISRAEL Ya Allah..Kami Memohon Kepada-Mu ya Allah..Hanya Berdoa Kepada-Mu Ya Allah, Yang Mampu Kami Lakukan.. Makbulkanlah Doa Saudara² Kami Di Seluruh Pelusuk Dunia Ya Allah, Yang Sentiasa Berdoa Kepada-Mu Ya Allah, Agar Kejayaan Ini Milik ISLAM..Ameen Ya Rabbal Alamin :(

Nabi Muhammad SAW Bersabda :-

" Barangsiapa tidak mengambil berat tentang urusan umat Islam, maka bukanlah mereka daripada kalanganku. "

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comments:

 

© 2013 Sinar Islam. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top